Egy korty egészség: így hat rád sejtszinten az ASEA
Mit árul el az ASEA íze a testedről?
Amikor ASEA-t iszol, a világ első és egyetlen, bennünk őshonos redox molekula-kiegészítőjét fogyasztod.
Nem véletlen, hogy ilyen különleges hatásokkal bír.
Sokan enyhének, frissítőnek érzik az ízét – mások a klórra, vagy akár az „úszómedence vízére” asszociálnak.
De miért van ez?
A nyelvünk valójában csak négy alapízre képes reagálni: édes, sós, savanyú és keserű. Ami az ASEA „ízét” adja, az valójában az illatán keresztül észlelhető – a szaglás révén.
Minél erősebben érzékeled az ASEA szagát, annál inkább utalhat ez a szervezeted belső biokémiai egyensúlyhiányára.
Ez nem rossz – épp ellenkezőleg: visszajelzés a testedtől, hogy mire van szüksége.
Ahogy rendszeresen fogyasztod az ASEA-t, az érzékelt íz és illat fokozatosan enyhül, semlegesebbé válik.
Ez annak a jele, hogy a redox molekulák szintje kezd feltöltődni a szervezetedben, a szaglólebenyedben és más szöveteidben is.
Tested biokémiája közelít az optimális, kiegyensúlyozott redox állapothoz – ahol a reduktív és oxidatív folyamatok harmóniában működnek.
Sejtszinten ez az egyensúly az egészség és a fiatalosság alapja.
És pontosan ebben segít az ASEA: hogy visszatalálj ehhez az állapothoz.